OM OS

Stærke kompetencer
Satmobility har dybe rødder og lang erfaring i handicapverdenen og indenfor pleje- og servicesektoren. Med kontorer og showrooms i København og Aarhus og deltagelse på relevante messer, er vi solidt repræsenteret og med helt fremme både herhjemme og i udlandet og opfanger tidligt nye strømninger på markedet.
Som rådgivnings- og salgsvirksomhed råder vi over højt specialiserede kompetencer indenfor finansiering, markedsføring i ind- og udland og innovativ projektstyring. Vi er altid på udsigt efter nye, spændende produkter og indgår især i projekter, hvor vi kan være med til at gøre en forskel for mennesker med særlige behov.
Finansiering og netværk
Vi tilbyder at formidle finansielle aftaler via vores bankforbindelser og erhvervsnetværk. Vi sætter gerne vores partnere i kontakt med værdifulde kontakter, som formår at løfte dig, der gerne vil ind på det danske marked – eller dig, der har et ønske om at føre et produkt ud på et attraktivt marked i udlandet.

 

 

High-end produkter til et sjovere liv
Vi er også den oplagte partner til dig, der har et handicap, og som drømmer om at eje et high-end produkt som f.eks.den eksklusive schweiziske kørestol fra SKS, der kan være med til at gøre dit liv lidt lettere og sjovere. Her kan vi stå for sagsbehandling, navigere i forhold til paragrafferne på hjælpemiddelsområdet og tilbyde attraktive lån og finansielle aftaler.