INVESTERINGER

Partnerskab, investering og projektstyring
Hos Satmobility er du sikret et solidt partnerskab og eksperthjælp med en stor markedsforståelse.
De fleste projekter – store som små - kræver finansiering. Det er vi om nogen klar over. Derfor vil vi gerne hjælpe nogle af de bedste ideer med størst potentiale videre. Vores fokus er på projekter indenfor plejesektoren og produkter til mennesker med handicap. Det er markeder i vækst med mange muligheder for at slå igennem på verdensplan.
Vi værdsætter dialog, inspiration, gode ideer og innovative mennesker. Vi holder især af at realisere projekter i et dynamisk samarbejde med andre.
Rådgivende instans og bindeled
Satmobility formidler kontakt til investorer i ind- og udland, både til kommunalt baserede og private projekter. Vi har erfaring med at føre de rigtige investorer og projekter sammen - og få tingene til at ske.
Har du en ide til et interessant projekt?
Vi råder over et ekspertpanel, som vurderer din ide og mulighederne for realisering og finansiering. Vi hjælper dig gerne videre, hvis ideen vurderes holdbar og realiserbar.
Adgang til internationale markeder
Vi guider virksomheder, der ønsker at investere og penetrere de kraftigt voksende markeder i for eksempel Tyrkiet og Dubai. Når udenlandske virksomheder og producenter har en målsætning om at komme ind i på det danske marked, fungerer vi også her som rådgivende instans og bindeled omkring finansiering.